Svenskkollen 2019, omgång 1

Amin Nazari, Ratchaburi Mitr Pohl, spelade 74 minuter i hemmamötet med nykomlingen Trat FC vilket betyder att han klev av en stund efter det att vändningen från underläge 1-2 till seger 3-2 var fullbordad och fick därmed en bra start på sin tid i Thailand.

Niran Hansson, Chonburi FC, lämnades utanför truppen när hans lag lyckades ta med sig en poäng efter 2-2 på bortaplan mot mästarlaget Buriram United trots både en och två utvisningar.

Kevin Sangsamanan, Chiangmai FC, inte med i truppen i 3-2 förlusten borta mot Samut Prakan City.

Elias Dolah, Port FC, spelade inte bara 90 minuter + övertid utan var dessutom planens kanske bäste spelare när han stoppade ner motståndarnas brassestjärna Bill i bakfickan i en mycket fysisk, men mindre välspelad, match där gästerna trots två utvisningar fick med sig 0-0 mot Chiangrai United.

Kevin Deeromram, Port FC, spelade precis som Elias Doleh hela bortmatchen mot Chiangrai United. Fjolårets stora utropstecken i klubben var dock inte alls lika framträdande som sin svenskkollega utan såg ut att ha en bit kvar till toppformen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s