Svenskkollen 2019, omgång 2

Amin Nazari, Ratchaburi Mitr Pohl, spelade 86 minuter av 1-0-förlusten mot Port FC. Hade en svår uppgift då hans lag mötte ett starkare lag på bortaplan men såg ändå ut att ha acklimatiserat sig väl och kunna ha en fin säsong framför sig.

Niran Hansson, Chonburi FC, fick se hemmpremiären mot Samut Prakan, som slutade med förlust med 2-0, från läktaren.

Kevin Sangsamanan, Chiangmai FC, fanns inte med i truppen när hans lag tog sin första poäng för denna sejour i toppligan via 0-0 hemma mot Sukhothai.

Elias Dolah, Port FC, spelade alla 97 minuter hemma mot Ratchaburi och var, precis som i första omgången mot Chiangrai, en av planens giganter. Klev fram extra mycket i avsaknaden av lagkapten David Rochela och ledde sitt försvar till sin andra raka hållna nolla och sitt lags första trepoängare för säsongen.

Kevin Deeromram, Port FC, spelade hela matchen till vänster om landsmannen Elias och höll rent på sin kant. Ett fall framåt och offensivt lite bättre än i premiären men har fortfarande mycket mer att ge.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s