Svenskkollen 2019, omgång 4

Amin Nazari, Ratchaburi Mitr Pohl, klev av efter en dryg halvtimme med en skada, oklart ännu hur allvarlig, i bortamatchen mot Chiangmai som spelades i hälsovådliga nivåer av luftföroreningar och hemmalaget vann med 2-1. Tredje raka förlusten för Ratchaburi en Amin verkar åtminstone ha gjort den offensiva mittfältsplatsen till sin.

Niran Hansson, Chonburi FC, lyckades inte heller denna vecka ta sig in på bänken. Laget åkte på en till förlust, nu med 3-0, borta mot Suphanburi och så som försvaret fungerat hittills borde en mittback ha god chans att slå sig in. Ett tränarbyte känns inte heller avlägset i det här läget vilket borde medföra möjligheter för Niran.

Kevin Sangsamanan, Chiangmai FC, laget tog sin första trepoängare för säsongen men Kevin fanns inte med i matchtruppen. Verkar bli ett år av att se och lära för den unge tredjemålvakten.

Elias Dolah, Port FC, gjorde på det stora hela en bra match men var en av tre spelare som stod för individuella misstag i kombination med dålig kommunikation vilket ledde fram till PTT Rayongs mål när Port tappade 2 poäng via 1-1 hemma på PAT Stadium och trillade ner på tredje plats i tabellen.

Kevin Deeromram, Port FC, fick starta i en helt ny position som vänstermittfältare och gjorde därifrån hemmalagets mål mot Rayong. Var en av planens klart bästa spelare från start men blev ännu bättre då han flyttade ner på sin vanliga plats till vänster i backlinjen då det obesegrade hemmalaget jagade, men misslyckades med att få till, ett avgörande mål.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s