Svenskkollen 2019, omgång 5

Amin Nazari, Ratchaburi Mitr Pohl, förpassades till bänken av nye tränaren Marco Simone men spela sista kvarten då hans lag försvarade en 2-0 ledning och tog en jätteskalp i form av Muangthong United hemma på Mitr Pohl Stadium.

Niran Hansson, Chonburi FC, laget ordnade lite respit för sig själva och sin tränare när man tog sin första trepoängare för säsongen via 3-2 hemma mot självaste serieledarna PT Prachuap. Niran återfanns tyvärr inte i matchtruppen och får fortsätta vänta på sin chans att göra avtryck i sin nya klubb.

Kevin Sangsamanan, Chiangmai FC, nordvästderbyt mot systerklubben Chiangrai United sköts upp på grund av den ohållbara situationen med hälsovådliga nivåer av luftföroreningar i regionen och de båda klubbarnas hemmamatcher kommer tillsvidare att ändras till bortamatcher.

Elias Dolah, Port FC, stod för en av få positiva insatser i chockförlusten med 3-1 borta mot Sukhothai. Gjorde vad han kunde när han lämnades som ensam mittback i ett decimerat lag som gick all-in för seger vid 1-1.

Kevin Deeromram, Port FC, sprang och slet men fick inte ut mycket. Var tillsammans med landsmannen Elias ändå en av de Port-spelare som inte tappade huvudet och försökte spela fotboll istället för att fokusera på domaren i förlusten i Sukhothai.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s