Svenskkollen 2019, omgång 6

Amin Nazari, Ratchaburi Mitr Pohl, började på bänken för andra matchen i rad och fick hoppa in med 20 minuter kvar vid ställningen 1-1 i bortamötet med Samut Prakan City som slutade med förlust, 2-1.

Niran Hansson, Chonburi FC, fortfarande ingen plats i matchtruppen och en sådan har plötsligt blivit väldigt avlägsen eftersom tog en andra raka tung skalp, denna gång borta mot självaste Bangkok United med 4-2. Trots att laget läcker som ett såll (14 insläppta) har tränaren valt att fortsätta med samma försvarsformation och när man nu fått ordning på målskyttet och gjort flest i hela serien (11) så lär inga förändringar vara planerade.

Kevin Sangsamanan, Chiangmai FC, laget tog sin andra seger för säsongen via 2-1 borta mot Suphanburi men Kevin S. är fortsatt tredjeval bland målvakterna och få vänta på en chans att visa vad han går för.

Elias Dolah, Port FC, plockade i stort sett helt bort gästernas stjärnforward Lonsana Doumbouya i vinsten med 4-1 hemma mot Trat och börjar röra sig tillbaka till den fina formen i säsongens första två matcher. Visar en mycket lovande utveckling och bör i allra högsta grad ha börjat blinka på landslagsledningens radar.

Kevin Deeromram, Port FC, har fortfarande långt kvar till fjolårsformen men tajmingen i offensiven var bätte än tidigare under året. Det blev en fin assist och några farliga inlägg i hemmavinsten mot Trat men fick lämna planen skadad med 20 minuter kvar och att han blir spelklar till lördagens möte med PT Prachuap ser tveksamt ut.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s