Svenskkollen 2019, omgång 8

Amin Nazari, Ratchaburi Mitr Pohl, var tillbaka på bänken efter en match i startelvan och byttes in i minut 55 i ledning 3-0 när Ratchaburi åkte till Rayong och vann med 3-1.

Niran Hansson, Chonburi FC, ingen speltid men framsteg för den unge mittbacken som äntligen tog sig in i matchtruppen. Laget lyckades med konststycket att vinna trots att hans konkurrenter om platserna i backlinjen släppte till 5 mål eftersom anfallarna slog till med hela 7 stycken i den andra änden.

Kevin Sangsamanan, Chiangmai FC, givne förstekeepern Nont var åter tillgänglig då man nu inte mötte utlånande Chiangrai så Kevin S. fick se den galna bortamatchen mot Chonburi från bänken.

Elias Dolah, Port FC, blandade och gav lite i bortaderbyt mot Muangthong United där Port tog tre nya viktiga poäng och drog ifrån lite i toppen samtidigt som de skickade ner den stora rivalen på allra sista plats i tabellen. Elias var dock återigen bra men har hållit en standard hittills under säsongen som medför att han börjar bedömas utifrån en ny uppsättning förväntningar.

Kevin Deeromram, Port FC, bra offensivt men fick kämpa i defensiven där han ofta ställdes mot Muangthongs brasse Heberty. Stod på det hela taget ändå för en godkänd insats i den tunga segern i Bangkoks stora derby.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s