Svenskkollen 2019, omgång 12

Kevin Sangsamanan, Chiangmai FC, 3 viktiga poäng i bottenstriden för Chiangmai som gjorde matchens enda mål hemma mot PT Prachuap med Kevin S. på bänken.

Amin Nazari, Ratchaburi Mitr Pohl, spelade hela matchen och har etablerat sig i startelvan ordentligt men kunde inte stoppa sitt lag från att förlora med 1-0 borta mot Chonburi.

Niran Hansson, Chonburi FC, på bänken igen och fick sitta kvar där hela matchen i uddamålssegern i svenskmötet hemma mot Ratchaburi.

Elias Dolah, Port FC, förutom en klar hands som borde ha resulterat i en straff för Nakhon Ratchasima så gjorde Elias en ny bra match. Var inte inblandad i situationen på övertid som resulterade i en feldömd straff för hemmalaget och två tappade poäng för Port som nu riskerar att få se Buriram smita förbi i toppen innan sommaruppehållet.

Kevin Deeromram, Port FC, fortfarande skadad och missade resan till Korat. Uppgifter gör gällande att det rör sig om en sträckning i låret och han lär missa onsdagens svenskmöte med sin namne Kevin S. i Chiangmai.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s