Svenskkollen 2019, omgång 13

Kevin Sangsamanan, Chiangmai FC, behåller sin andraplats i hackordningen bland de idel inlånade målvakterna i Chiangmai och fick sitta på bänken igen när man reste till Bangkok och åkte på en väntad förlust med 3-1 i svenskmötet med Elias och Kevin D i serieledande Port FC.

Amin Nazari, Ratchaburi Mitr Pohl, går från klarhet till klarhet och togs av i minut 72 av hemmamötet med Suphanburi efter att ha varit högst delaktig, och med en assist på kontot, i att dessförinnan fastställa slutresultatet 3-0.

Niran Hansson, Chonburi FC, satt kvar på bänken när hans lag åkte på ett sent mål, matchens enda, borta mot PTT Rayong. Kommer få chansen att spela in sig i laget under en ny tränare när ligan till helgen fortsätter efter landslagsuppehållet.

Elias Dolah, Port FC, ställdes inte på några stora prov när Port tog en bekväm hemmaseger mot Chiangmai med 3-1. Efter Thailands misslyckande i årets Kings Cup under uppehållet har beslutet att ställa Elias utanför truppen blivit kraftigt ifrågasatt och landslagsdebuten borde inte vara långt borta.

Kevin Deeromram, Port FC, missade vinsten över Chiangmai på grund av sin sträckning i låret. Ska vara bättre nu men ser inte ut att bli klar för spel i tid till söndagens seriefinal hemma mot Buriram.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s