Svenskkollen 2019, omgång 15

Kevin Sangsamanan, Chiangmai FC, fortsatt kvar på bänken när Chiangmai åkte på en förväntad och klar förlust med 4-0 borta mot serieledande mästarlaget Buriram United.

Amin Nazari, Ratchaburi Mitr Pohl, spelade som vanligt från start, och hela matchen, men hans Ratchaburi har det motigt just nu och förlorade hemma mot Prachuap med 1-0. Kan dras in i bottenstriden på riktigt om man inte börjar få resultaten med sig snart.

Niran Hansson, Chonburi FC, verkar ha vunnit nye tränaren Sasom Pobraserts förtroende och fick återigen spela hela matchen i mittförsvaret, denna gång slutade det dock med en 1-0-förlust borta mot Chainat FC.

Elias Dolah, Port FC, var avstängd i toppmötet borta mot Samut Prakan City efter att ha fått sitt fjärde gula kort för säsongen mot Buriram. Saknades djupt när Port släppte in 2 mål under de första 9 minuterna av matchen och hamnade i ett underläge man aldrig klarade av att hämta upp.

Kevin Deeromram, Port FC, comeback efter sin långa skadefrånvaro med ett inhopp med 20 minuter kvar vid ställningen 2-0 i Ports 2-1-förlust mot Samut Prakan. Sprang som vanligt mycket men såg av förklarliga skäl rostig ut.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s