Svenskkollen 2019, omgång 17

Kevin Sangsamanan, Chiangmai FC, har tappat sin plats som andraval och ställdes för andra matchen i rad utanför truppen när Chiangmai slog bottenkonkurrenten Sukhothai borta med 2-1 och tog 3 livsviktiga poäng i kampen för nytt kontrakt.

Amin Nazari, Ratchaburi Mitr Pohl, gjorde en ganska slätstruken insats i hemmamatchen mot Port och fick kliva av efter 57 minuter vid ställningen 0-1 i vad som till slut blev en stark poäng för Ratchaburi via 1-1.

Niran Hansson, Chonburi FC, tillbaka i laget och fick spela sista halvtimmen när Chonburi åkte på en neslig förlust borta mot topplaget Samut Prakan City som avgjorde i den sista övertidsminuten med matchens enda mål.

Elias Dolah, Port FC, drog på sig en straff, som visserligen såg direkt felaktig ut och dessutom missades men stod på det hela taget inte för någon av sina bättre insatser för säsongen när Port bröt sin förlustsvit på 3 matcher via 1-1 borta mot Ratchaburi. Tyvärr för Elias och laget var det en match där man antagligen räknat med 3 poäng snarare än 1.

Kevin Deeromram, Port FC, bortamatchen mot Ratchaburi blev starten på en ny lång skadefrånvaro för vänsterbacken som har en riktigt jobbig säsong och enligt rapporterna inte är tillbaka innan tidigast sluttampen på ligan.

Rasmus Jönsson, Buriram United, spelade hela matchen och med ligadebut på hemmaplan mot tabelljumbon Suphanburi såg det upplagt ut för drömstart i nya klubben. Men Buriram svajar, precis som resten av topplagen, kraftigt för tillfället och fick bara en ynka poäng med sig från det mållösa mötet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s