Svenskkollen 2019, omgång 19

Kevin Sangsamanan, Chiangmai FC, utanför matchtruppen när Chiangmai åkte på en praktsmäll och förlorade med 4-1 bort mot Ratchaburi.

Amin Nazari, Ratchaburi Mitr Pohl, började på bänken och fick komma in med 8 minuter kvar av ordinarie tid när hans lag försvarade sin 4-1-ledning mot Chiangmai. Väntar nu på att klubben ska hitta sin fjärde ”permanenta” tränare för året så att han kan försöka vinna tillbaka sin startplats.

Niran Hansson, Chonburi FC, föll åter ut ur truppen och missade därmed det mållösa hemmamötet med Suphanburi.

Elias Dolah, Port FC, faller tillsammans med resten av laget, djupare ner i den formsvacka som efter 0-1 borta mot PTT Rayong betyder att man endast tagit 2 poäng de senaste 6 omgångarna och gått från serieledning till en femteplats med 5 poäng upp till serieledande Buriram United och Samut Prakan City, vilket även betyder att Elias får en ny huvudtränare till nästa match.

Kevin Deeromram, Port FC, långtidsskadad och inte med i bortaförlusten mot Rayong.

Rasmus Jönsson, Buriram United, skapade en hel del problem, utan att vara inblandad i Burirams mål, för motståndarförsvaret i seriefinalen på hemmaplan mot Bangkok United men byttes ändå ut efter ungefär en timme för andra ligamatchen i rad vid ställningen 1-1, vilket även blev slutresultatet i matchen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s