Svenskkollen 2019, omgång 20

Kevin Sangsamanan, Chiangmai FC, en av många spelare som är inlånade från söndagens motstånd Chiangrai United, som man dessutom nu delar hemmaarena med under renoveringen av den ordinarie hemma i Chiangmai. Totalt var 12 spelare otillgängliga på grund av den bisarra lånesituationen där Chiangmai fungerar som ett inofficiellt reservlag till systerklubben med samma ägare. Till slut vann A-laget endast med 2-1 över B-laget.

Amin Nazari, Ratchaburi Mitr Pohl, fick hoppa in i minut 86 till en resultatlös jakt på kvittering borta mot Muangthong United i matchen som förlorades med 2-1.

Niran Hansson, Chonburi FC, byttes in med tio minuter kvar av ordinarie tid för att hjälpa sitt lag försvara en 2-0-ledning borta mot Prachuap. Det gick vägen och Chonburi kunde inkassera tre mycket viktiga poäng i bottenstriden.

Elias Dolah, Port FC, planens gigant och matchens enda målskytt med en resolut nick på hörna när Port äntligen bröt sin segerlösa matchrad i ligan och besegrade Sukhothai på hemmaplan. Kom dessutom med i omgångens lag för sin fina insats.

Kevin Deeromram, Port FC, fortfarande skadad och ej med i segern mot Sukhothai.

Rasmus Jönsson, Buriram United, byttes ut redan i slutet av den första halvleken när hans lag ledde seriefinalen borta mot Samut Prakan med 1-0. Antagligen någon skadekänning men det finns ännu inga uppgifter ifall det rör sig om något allvarligt. Såg bra ut så länge han var på planen i matchen som hans lag till slut vann med hela 4-1 efter att ha varit en man på planen mer under större delen av de

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s