Svenskkollen 2019, omgång 21

Kevin Sangsamanan, Chiangmai FC, blev ingen onsdagsmatch för Kevin eftersom Chiangmai flyttat till Chiangrai för resterande del av säsongen och schemaläggningen av bottenmötet med Suphanburi därmed krockade med Chiangrai – Buriram.

Amin Nazari, Ratchaburi Mitr Pohl, ett sent inhopp när Ratchaburi redan vänta 0-2 till ledning 4-2 hemma mot topplaget Samut Prakan, fick därmed vara med när man satte sista spiken i kistan till 5-2 på övertid.

Niran Hansson, Chonburi FC, spelade sista 20 minuterna när Chonburi försvarade en ledning med 2-0 hemma mot Bangkok United men var inte inblandad i straffsituationen som gav 2-1 i slutsekunderna. 3 lite oväntade och mycket viktiga poäng för Chonburi.

Elias Dolah, Port FC, har hittat tillbaka till toppformen, en ny fin insats, en ny plats i veckans lag och tre nya poäng för Port via 2-1 borta mot Trat.

Kevin Deeromram, Port FC, skadad och inte med i truppen till bortasegern mot Trat.

Rasmus Jönsson, Buriram United, verkar ha hamnat snett i nya klubben. Startade igen men byttes ut vid underläge 1-0 i seriefinalen borta mot Chiangrai efter blotta halvtimmen. Effekten av bytet blev inte positiv för Buriram som förlorade med hela 4-0. De största förlustsiffrorna vi lyckats gräva fram för Buriram någonsin i ligaspel.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s