Svenskkollen 2019, omgång 25

Kevin Sangsamanan, Chiangmai FC, deltog varken i Chiangmais chockartade 5-1 vinst hemma mot Korat, som betyder att man skaffat ordentligt häng i samma bottenstrid som man därmed drog in gästerna i, eller hängmatchen hemma mot tabelljumbon Suphanburi, där gästerna vann efter att ha gjort matchens enda mål

Amin Nazari, Ratchaburi Mitr Pohl, flyttades till bänken och fick komma in med bara 3 minuter kvar av ordinarie tid när Ratchaburi försvarade slutresultatet 2-1 hemma mot Chainat och antagligen säkrade nytt kontrakt genom att skaffa sig 8 poängs marginal ner till strecket.

Niran Hansson, Chonburi FC, petades från truppen till hemmamatchen mot Chiangrai trots vinst i hans första start på länge. Resultatet blev en förlust med 2-0 för Chonburi som ändå befinner sig på ganska trygg mark i mitten av tabellen.

Elias Dolah, Port FC, spelade hela matchen och stod för en klart godkänd insats men kunde inte stoppa den blytunga förlusten med 2-0 i bortaderbyt mot Bangkok United som placerar Port hela 5p bakom serieledande Buriram.

Kevin Deeromram, Port FC, ännu inget känt datum för återkomst till planen efter skadan och inte med i truppen till förlusten mot Bangkok United.

Rasmus Jönsson, Buriram United, inhopp efter 66 minuter när Buriram jagade kvittering, som till slut kom på straff i slutsekunderna. Kanske ett fall framåt för Rasmus position i klubben men 1-1 hemma mot Sukhothai var en stor missräkning för de regerande mästarna.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s