Svenskkollen 2019, omgång 28

Kevin Sangsamanan, Chiangmai FC, inte med i truppen till bortamatchen mot Bangkok United. Chiangmai verkar ha checkat ut och bestämt sig för att inte kämpa mot den stundade nedflyttningen till T2 och förlorade med 2-0 mot ett reservbetonat hemmalag.

Amin Nazari, Ratchaburi Mitr Pohl, spelade den första halvleken och klev av vid underläge 1-0 borta mot Sukhothai i en match där Ratchaburi vände till ledning som sedan tappades till 2-2 i slutminuterna. Det räckte dock till att definitivt säkra nytt kontrakt med lite marginal.

Niran Hansson, Chonburi FC, verkar till slut ha tagit en startplats och spelade igen hela matchen när Chonburi spelade 1-1 och tog en betydelselös pinne borta bort Trat.

Elias Dolah, Port FC, lyste med sin frånvaro på grund av avstängning i hemmamatchen mot Chainat. Klasskillnaden mellan topp och botten gjorde dock att det var en passande match att missa och Port tog en bekväm seger med 4-0.

Kevin Deeromram, Port FC, spelade hela matchen igen och gjorde det bra när hans Port gjorde processen kort med gästande Chainat och vann med hela 4-0.

Rasmus Jönsson, Buriram United, öppnade målkontot i Thailand med en riktig pärla till volley i krysset från strax utanför straffområdet i den 20:e minuten av Södra Isaan-derbyt borta mot Nakhon Ratchasima. Byttes ut i ledning 2-1 med 24 minuter kvar i matchen som slutade i seger 3-2 för gästande Buriram. Rasmus har nu två matcher på sig att hjälpa Buriram fram till ytterligare en ligatitel och göra ett avtryck i sin hittills allt annat än strålande sejour i klubben.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s