Svenskkollen 2020, omgång 2

Niran Hansson, Chonburi FC, tillbaka i truppen och fick se sitt lag åka på en rejäl smäll borta mot Buriram United. Kom in direkt efter att man släppt in 4-0 med en man mindre på planen och lyckades hjälpa till att stoppa blödningen då resultatet sedan stod sig matchen ut.

Elias Dolah, Port FC, stod för en felpassning som nästan resulterade i insläppt mål i den första halvleken hemma mot Samut Prakan City. Situationen löste sig för Port men det tog sedan Elias en ganska bra stund att skaka av sig misstaget innan han spelade upp sig och gjorde en på det hela taget godkänd insats i lagets andra 4-1-seger på lika många ligamatcher.

Kevin Deeromram, Port FC, spelade äntligen en match från första till sista spark igen och gjorde det med den äran. Var som vanligt inblandad i mycket av det offensiva när Port befäste sin serieledning på målskillnad hemma mot Samut Prakan och höll dessutom rent på sin defensiva kant. Belönades med en välförtjänt plats i veckans lag i T1 för sin insats.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s