Svenskkollen 2020, omgång 3

Niran Hansson, Chonburi FC, första starten för säsongen och spelade hela matchen när Chonburi studsade tillbaka från Burirams överkörning några dagar tidigare och vände till seger 3-1 hemma mot Nakhon Ratchasima FC. Var dessutom inblandad i kvitteringsmålet genom att ta avslutet på vilket Carli de Murga petade in returen. En mycket bra inledning på 2020 för både Niran och Chonburi som lag.

Elias Dolah, Port FC, Port fick kämpa och slita för att ta sin tredje raka seger i säsongsinledningen när Sukhothai FC besegrades borta med 2-1 efter dubbla straffmål för gästerna. Den absolut minst flärdfulla av de tre vinsterna hittills men därför också den som mest antyder att Port kanske har vad som krävs för att slåss om titeln hela vägen i år. Dessutom en match där Elias visade att han står upp både när det smäller och blåser och befäste sin plats som en av ledarna på planen.

Kevin Deeromram, Port FC, 90 minuter för andra gången på mindre än en vecka skvallrar om att Kevin till slut skakat av sig lite av skadeproblemen han dragits med under längre tid. Gjorde det helt okej defensivt i 2-1-segern mot ett Sukhothai som sitter på ett par av T1s absolut största offensiva hot men trivs inte fullt så bra i den här typen av krigarmatcher som Port-kollegan Elias Dolah.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s