Svenskkollen 2020, omgång 4

Niran Hansson, Chonburi FC, startade för andra raka matchen och var inte inblandad i det insläppta målet men byttes ut mot en mer offensiv spelare efter 57 minuter när Chonburi jagade kvittering borta mot Muangthong United. Det blev förlust med matchens enda mål trots.

Elias Dolah, Port FC, skadad och missade för ovanlighetens skull en match i bortamötet med Buriram United där Port fick med sig en tung poäng via 1-1.

Kevin Deeromram, Port FC, 90 fulla minuter + tillägg för tredje gången på 8 dagar. Det verkar onekligen som att Kevin är fri från skadeproblemen och har befäst sin plats i Ports startelva ordentligt. En ny fin insats i toppmötet borta mot Buriram United, var med en del framåt som vanligt men städade dessutom fint på sin kant defensivt när Port tappade poäng för första gången i år men är fortsatt obesegrat efter 1-1 mot titelfavoriten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s